Advertisement

Göztepe - Beşiktaş / Göztepe 2-1 Beşiktaş maç sonucu | Göztepe Beşiktaş maç ... : İşte göztepe beşiktaş (gztp bjk) canlı takip.

Göztepe - Beşiktaş / Göztepe 2-1 Beşiktaş maç sonucu | Göztepe Beşiktaş maç ... : İşte göztepe beşiktaş (gztp bjk) canlı takip.. 26 ocak 2020 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 16:00. Dakikada anderson talisca , 47. 8' soner aydoğdu'nun ceza sahası dışından şutunu karius kontrol etti. Hafta kapanış maçında karşı karşıya geldi. Kartal böylece puanını 21'e yükselterek ligde 3.

58 gökhan gönül), vida, ruiz, rıdvan yılmaz, boyd (dk. Göztepe ve beşiktaş takımları spor toto süper lig'in 9. Göztepe beşiktaş maçı için geri sayım başladı. İzmir i̇l emniyet müdürü, oyuncular ısındığı esnada sahaya girerek tribünde olay çıkardığı iddia edilen taraftarlara gözaltı yaptırdı. 8' soner aydoğdu'nun ceza sahası dışından şutunu karius kontrol etti.

Göztepe - Beşiktaş maçı canlı yayınlanacak | Hentbolhaber.Net
Göztepe - Beşiktaş maçı canlı yayınlanacak | Hentbolhaber.Net from hentbolhaber.net
Göztepe ve beşiktaş takımları spor toto süper lig'in 9. Göztepe ile beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın gerginlik seviyesi oldukça yüksek başladı. Göztepe beşiktaş spor toto süper lig'in 11. İzmir i̇l emniyet müdürü, oyuncular ısındığı esnada sahaya girerek tribünde olay çıkardığı iddia edilen taraftarlara gözaltı yaptırdı. Haftasında beşiktaş, göztepe'nin konuğu olacak. Portekizli file bekçisi spor toto süper lig. Majdan, gökhan, kenan, servet, mustafa, cumhur. Beşiktaş, süper lig 'in 11.

İşte göztepe beşiktaş (gztp bjk) canlı takip.

3 maçtır deplasmanda kazanamayan beşiktaş rakibini yenerek bu sezonki ikinci galibiyetini almak istiyor. Dakikada borges kaydederken, beşiktaş'ın tek golü 38. Göztepe ile beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın gerginlik seviyesi oldukça yüksek başladı. Halil akbunar ve borges'in golleri ile üç puana ulaşan göztepe karşısında beşiktaş'ın tek golünü burak yılmaz attı. Hüseyin göçek, esat sancaktar, serkan ok. Dakikada anderson talisca , 47. Beşiktaş'ta golleri talisca, ryan babel ve cenk tosun attı. Göztepe beşiktaş maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. Dakikada ryan babel , 53. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 7. Göztepe beşiktaş spor toto süper lig'in 11. Spor toto süper lig'in 9. 58 gökhan gönül), vida, ruiz, rıdvan yılmaz, boyd (dk.

Beşiktaş, süper lig 'in 11. Dakikada ryan babel , 53. Beşiktaş'ta yasin, stavrum, fevzi ve erman, göztepe'de ise emre doğru, selahattin ve zafer uysal sakatlıkları nedeniyle oynamıyor.göztepe: Hafta mücadelesinde beşiktaş, deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Göztepe beşiktaş maç özeti ve golleri izle ile ilgili detaylar bu haberde.

Göztepe: 2 - Beşiktaş: 0
Göztepe: 2 - Beşiktaş: 0 from i.gazeteduvar.com.tr
Spor toto süper lig'in 9. İşte göztepe beşiktaş (gztp bjk) canlı takip. Dakikada burak yılmaz'ın penaltı atışından geldi. Göztepe ve beşiktaş takımları spor toto süper lig'in 9. Dakikada anderson talisca , 47. Öte yandan, incelenecek görüntülerin ardından gözaltı. Haftanın en çekişmeli mücadelelerinden biri olması beklenen göztepe beşiktaş maçı öncesi sarı kırmızılı ve siyah beyazlı. Göztepe beşiktaş live score (and video online live stream) starts on 16 may 2021 at 16:00 utc time in süper lig, turkey.

3 maçtır deplasmanda kazanamayan beşiktaş rakibini yenerek bu sezonki ikinci galibiyetini almak istiyor.

Beşiktaş'ta yasin, stavrum, fevzi ve erman, göztepe'de ise emre doğru, selahattin ve zafer uysal sakatlıkları nedeniyle oynamıyor.göztepe: Hafta mücadelesinde beşiktaş, deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Dakikada oğuzhan özyakup'un kullandığı penaltı atışında beto gole izin vermedi. Haftanın en çekişmeli mücadelelerinden biri olması beklenen göztepe beşiktaş maçı öncesi sarı kırmızılı ve siyah beyazlı. Haftasında beşiktaş, göztepe ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Göztepe'ye galibiyeti getiren golleri 25. Dakikada borges kaydederken, beşiktaş'ın tek golü 38. İşte göztepe bjk geniş özeti. İzmir ekibinin beşiktaş karşısında elde ettiği son süper lig galibiyeti nisan 2002'de gelmiş. İşte göztepe beşiktaş (gztp bjk) canlı takip. Beşiktaş, süper lig 'in 11. 3 maçtır deplasmanda kazanamayan beşiktaş rakibini yenerek bu sezonki ikinci galibiyetini almak istiyor. Beşiktaş, göztepe ile süper lig'de oynadığı son 21 maçın sadece birinde yenildi (11g 9b).

Göztepe ile beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın gerginlik seviyesi oldukça yüksek başladı. İzmir ekibinin beşiktaş karşısında elde ettiği son süper lig galibiyeti nisan 2002'de gelmiş. 26 ocak 2020 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 16:00. Göztepe beşiktaş spor toto süper lig'in 11. Haftanın en çekişmeli mücadelelerinden biri olması beklenen göztepe beşiktaş maçı öncesi sarı kırmızılı ve siyah beyazlı.

GÖZTEPE/BEŞİKTAŞ MÜCADELESİ - YouTube
GÖZTEPE/BEŞİKTAŞ MÜCADELESİ - YouTube from i.ytimg.com
Hüseyin göçek, esat sancaktar, serkan ok. Göztepe beşiktaş maç özeti ve golleri izle ile ilgili detaylar bu haberde. Dakikada borges kaydederken, beşiktaş'ın tek golü 38. Beşiktaş'ta golleri talisca, ryan babel ve cenk tosun attı. Haftasında beşiktaş, göztepe ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Kartal böylece puanını 21'e yükselterek ligde 3. Dakikada oğuzhan özyakup'un kullandığı penaltı atışında beto gole izin vermedi. Beşiktaş, süper lig 'in 11.

İşte göztepe beşiktaş (gztp bjk) canlı takip.

Göztepe beşiktaş maçı için geri sayım başladı. Majdan, gökhan, kenan, servet, mustafa, cumhur. Kartal böylece puanını 21'e yükselterek ligde 3. 58 gökhan gönül), vida, ruiz, rıdvan yılmaz, boyd (dk. İşte göztepe beşiktaş (gztp bjk) canlı takip. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 7. Haftasında beşiktaş, göztepe ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 26 ocak 2020 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 16:00. Haftanın en çekişmeli mücadelelerinden biri olması beklenen göztepe beşiktaş maçı öncesi sarı kırmızılı ve siyah beyazlı. İşte göztepe bjk geniş özeti. Haftasında beşiktaş, göztepe'nin konuğu olacak. Göztepe beşiktaş maç özeti ve maçın detayları haberimizde. Göztepe ve beşiktaş takımları spor toto süper lig'in 9.

Posting Komentar

0 Komentar